Imperial Aces, la nova expansió de X-Wing


Imperial Aces

la nova expansió de X-Wing




“Aquest és el motiu pel qual a la guàrdia de Palpatine ens anomenen 'el millor del millor’”
    –Kir Kanos


Bones, gent!!

L'editorial Fantasy Flight Games va anunciar durant el mes de setembre que a finals d'aquest mateix any apareixerà una nova expansió del X-Wing. Es tracta de Imperial Aces i és una expansió temàtica sobre la guàrdia imperial, que inclou dos Tie Interceptor amb esquemes de color alternatius. A més, ve farcideta de cartes de millora i marcadors, com podeu comprovar en la següent imatge.




Les noves naus representen dos famoses unitats d'èlit de l'Imperi: la 181st Imperial Fighter Wing (181 Ala de Combat Imperial) , també anomenada Saber Squadron, i la Emperor’s Royal Guard (Guàrdia Reial de l'Emperador). Aquí tenim dos imatges on les podem veure en 360º:




181st Imperial Fighter Wing o Saber Squadron




Emperor’s Royal Guard Tie Interceptor



Nous pilots






Tindrem a la nostra disposició tres nous pilots, dos amb nom propi i el genèric per a la Guàrdia Imperial. Anem a veure què fan:
  Carnor Jax: quan ataques a rang 2-3, pots descartar una fitxa d'evasió per afegir un impacte a la tirada.
  Kir Kanos: les naus enemigues a rang 1 no poden descartar fitxes d'evasió ni concentració i no poden utilitzar accions d'evasió ni concentració.


Noves millores


Aquesta expansió també aporta noves cartes de millora, la majoria de les quals podrem aprofitar per a altres naus.

 


 Millora de casc: el valor del casc augmenta en 1.
 Oportunista: quan ataques, si el defensor no té cap fitxa d'evasió o concentració, pots rebre 1 fitxa de tensió per a poder llençar 1 dau d'atac. No pots utilitzar aquesta habilitat si ja tens una fitxa de tensió.
 Computadora d'objectiu: guanyes l'acció de marcar objectius.
 Guàrdia Imperial Tie: pots equipar 2 cartes de millora en lloc de 1. No ho poden utilitzar pilots amb un valor de pilot de 4 o menys.


Nova missió



Finalment, Imperial Aces, també inclourà una nova missió anomenada Cutter the Cord, en la qual els Rebels han de destruir una nau prototip que l'Imperi ha desenvolupat i que podria marcar la diferència a favor dels Imperials en cas de fabricar-se en cadena. El jugador Imperial, per altra banda, podrà activar cadascuna de les 6 tecnologies experimentals del prototip (representat per una nau Imperial comú) per a acabar amb l'amenaça rebel.


Com ja hem dit, aquesta caixa està anunciada per a finals d'aquest mateix any. Sortirà als EEUU per un preu de 29, 95$, la qual cosa significa que aquí la veurem traduïda a un preu de 30-35 euros. Si, a mi tampoc em surten el comptes, però ja sabeu com va això. Personalment, per aquest motiu ho compro en anglès que, al cap i a la fi, és un joc de miniatures i la quantitat de text a traduir és paupèrrima (i no ho negarem, era més complicat l'anglès dels jocs de rol de Super Nintendo i bé que ens hi viciàvem :p). Per altra banda, no queda res més per comentar, crec. No és "la tercera facció" que molts jugadors estan demanant, però sens dubte, aquesta expansió és una gran oportunitat per a introduir-nos encara més en l'ambientació de Star Wars i en el rol de l'Imperi més concretament. Jo no he dubtat ni per un moment que acabarà caient a les meves mans :D

Bé, amics Imperials i traïdors diversos que vagueu per aquest blog, ens veurem pronte les cares. I ens les partirem, si convé!!

Comentaris

Entrades populars